O nas

Poslovni asistent Bizi nudi najnovejše finančne in kontaktne podatke za različna slovenska podjetja. S svojimi naprednimi funkcijami omogoča iskanje kontaktnih podatkov pravnih oseb, pregled njihovih poslovnih podatkov, letnih poročil in finančnih izkazov, istočasno pa lahko izveste tudi, kolikšna je vrednost njihove delnice ali pregledujete aktualne objave o podjetju.

Pridobite lahko dnevno sveže informacije o blokadah TRR-jev, narokih, insolventnih postopkih in bonitetni oceni podjetij ter delate analize trga, podjetij in primerjave med njimi. Z Bizijem imate popoln pregled nad dogajanjem na trgu ter ste dnevno obveščeni o ključnih spremembah izbranih podjetij. Moje zabeležke vam omogočajo zapisovanje komentarjev za vsa podjetja, ki jih spremljate.

Bizi je pravo orodje za vse, ki želite bolje spoznati svoje (potencialne) poslovne partnerje in graditi odnose na pravih temeljih ter poslovati s podjetji, ki so vredna zaupanja. Najbolj obiskano poslovno spletno stran v Sloveniji mesečno obišče skoraj 300 tisoč različnih uporabnikov.

Poslovni asistent Bizi zagotavlja visoko informiranost poslovne javnosti ne samo z najnovejšimi finančnimi, poslovnimi in kontaktnimi podatki za slovenska podjetja, ampak tudi z raznolikimi poslovnimi vsebinami. Na vstopni strani se uporabniki hitro seznanijo z aktualnimi novicami in dogodki iz poslovnega sveta, hkrati pa preverijo splošne poslovne nasvetne članke ali vsebine, ki razlagajo uporabo orodij na Biziju. Bizi številke na naslovnici spodbujajo k spremljanju borznih objav, seznami pa kažejo aktualne številke novoustanovljenih podjetij, ali podjetij, ki so neplačniki, v stečaju ali imajo blokirane račune.

Polni dostop poleg finančne slike slovenskih poslovnih partnerjev (z bonitetno oceno, bonitetnim poročilom, pregledom številnih finančnih podatkov...) omogoča tudi neomejen izvoz bonitetnih poročil, dostop do mobilne aplikacije in izvoz baz do 2.000 podjetij v Excel. Dostop do večine finančnih podatkov imajo tudi testni uporabniki, registrirani pa do dveh finančnih podatkov. Zabeležke so vaš mini CRM in omogočajo sprotno zapisovanje pomembnih dogovorov in komentarjev.

Za dobre poslovne odločitve sta izrednega pomena neprestano izobraževanje in nadgradnja obstoječih poslovnih znanj, zato Bizi uporabnikom ponuja tudi informacije o poslovnih dogodkih, ki se jih v Sloveniji zvrsti več kot 500 letno. Vsem, ki iščejo nove karierne priložnosti, so na kartici podjetja na voljo tudi informacije o prostih delovnih mestih za izbrano podjetje.

Uporabniki poslovnega asistenta Bizi se lahko dnevno seznanijo s podatki o narokih (objavah o sodnih obravnavah za posamezno podjetje) in insolventnostnih postopkih. Tako lahko še bolje spoznajo poslovanje svojih poslovnih partnerjev in drugih podjetij, hitro odkrijejo neplačnike in poslujejo le z zaupanja vrednimi podjetji. Spremljajo tudi, ali ima podjetje blokirane račune oz. je imelo blokade v preteklosti.

Sklop Aktualne objave na kartici posameznega podjetja omogoča, da lahko uporabniki poleg narokov, insolventnosti pregledujejo tudi blokade TRR-jev, medijske objave, vrednost delnice. Bizi obveščevalec je lahko osebni informator, ki vsak dan prek SMS-a in e-pošte obvešča o vseh kritičnih dogodkih in drugih pomembnih spremembah pri izbranih podjetjih. Obvestila o spremembah vključujejo obveščanje o stanju transakcijskih računov (odprt, zaprt, blokiran), sodnih objavah, spremembah podatkov v Poslovnem registru Slovenije in finančni oceni.

Bizi omogoča analizo trga s pregledom dejavnosti in poslovanja podjetij, oblikovanje portfelja potencialnih poslovnih partnerjev in strank, pregled poslovanja na kartici podjetja s ključnimi kazalniki finančnega zdravja in stabilnosti podjetja, prenos bonitetnih poročil, pregled ključnih oseb, zastopnikov in članov nadzornih svetov pravnih oseb ter podjetij, s katerimi je izbrana oseba povezana.

Vsa orodja novega poslovnega asistenta Bizi lahko uporabniki preizkusijo s povsem brezplačnim demo dostopom.

Oglaševalec lahko na najbolj obiskani poslovni spletni strani v Sloveniji doseže 300 tisoč različnih mesečnih uporabnikov. Omogočamo grafično oglaševanje na doseg ali paketno oglaševanje na karticah podjetij na straneh Bizi.si, Najdi.si in itis.siol.net.

Več o oglaševanju lahko najdete tukaj.

Za vse, ki potrebujejo sveže podatke znotraj svojega sistema, smo razvili Bizi vmesnik, ki omogoča vsem, ki želijo neposreden dostop do poslovnih in finančnih podatkov v svojih informacijskih sistemih, da lahko te uvozijo v svoj CRM- ali ERP-sistem.

Potrebujete seznam podjetij za izdelavo svojih baz? Tudi to lahko pripravimo za vas. Pišite na info@bizi.si.

Izdajatelj: TSmedia, d.o.o.

Viri podatkov:

 1. Naročniki TK storitev:
  • Telekom Slovenije, d.d.
  • A1 Slovenija, d.d.
  • Mega M, d.o.o.
  • T-2, d.o.o.
  • Novatel, d.o.o.
  • Alstar, d.o.o.
  • CATV Selnica Ruše d.o.o.
  • Telemach d.o.o
  • Softnet d.o.o.
  • Detel Global, d.d.
 2. Izračun bonitetne ocene: TSmedia, d.o.o.
 3. Finančni podatki in orodja:
  • Agencija Republike Slovenije za javnopravne evidence in storitve (Ajpes)
  • Bisnode d.o.o.
 4. Splošen pregled na karticah podjetij:
  • Agencija Republike Slovenije za javnopravne evidence in storitve (Ajpes)
  • Pravni subjekti sami
  • TSmedia, d.o.o.
 5. Vrednost delnice in Borzne objave: Ljubljanska borza, d.d.
 6. Zaposlitveni oglasi: Moje delo
 7. Aktualne objave:
  • Javne objave: Ljubljanska borza, d.d.
  • Medijske objave: Siol.net in Poslovni asistent Bizi
  • Objave sodišč:
 8. Viri ostalih podatkov:
  • Podatki o teritorialnih enotah RPE: MOP, Geodetska uprava RS, veljavnost podatkov: april 2018
  • Programska oprema: Adacta, programska oprema, d.o.o.
  • Oblikovanje: TSmedia in Planet TV

Pravne razlage:

Izdajatelj izključuje svojo odgovornost za morebitne nepravilnosti v vseh objavljenih podatkih o naročnikih, finančnih podatkih, podatkih za bonitetno oceno, podatkih za tečajnico podjetja, vektorskih kartografskih podatkih in ostalih podatkih, in za morebitna programska neskladja, razen če bi bile te povzročene namenoma ali iz hude malomarnosti.