Bonitetna poročila
Naročite bonitetno poročilo za slovensko ali tuje podjetje

Zagotovite si kakovostno oceno tveganja pri poslovanju z domačimi in tujimi poslovnimi partnerji


Bonitetno poročilo, ki ga lahko naročite na poslovnem asistentu Bizi, vsebuje ključne podatke, ki celostno razlagajo poslovno zdravje podjetja. Navedeni so tako kontaktni in finančni podatki, skupaj z grafično predstavitvijo, kot tudi podatki o objavah sodišč in stanju tekočih računov. Poročilo je ustvarjeno na podlagi trenutnih podatkov, ki so na voljo za določeno podjetje. Če za posamezno podjetje ni na voljo določenih podatkov, posledično v bonitetnem poročilu tudi niso prikazani. Za naročnike dostopov do poslovnega asistenta Bizi je naročilo bonitetnih poročil brezplačno in uporaba neomejena, vsi preostali pa lahko uporabijo enkratno naročilo bonitetnega poročila.

Primer bonitetnega poročila Slovenija 0,7 MB Primer bonitetnega poročila tujina 0,73 MB
Naroči bonitetno poročilo
Zmanjšajte poslovno tveganje

Bonitetna informacija je v poslovnem svetu najbolj razširjena in uporabljana informacija, ki vsebuje izračunano verjetnost (rating družbe), da bo upnik dobil dogovorjeno plačilo od dolžnika. Poznavanje bonitete poslovnih partnerjev ter upoštevanje v njej opredeljenih ocen in omejitev omogoča, da sklenjenih poslov po nepotrebnem ne izpostavljate večjemu tveganju in se hitro odzovete na kritične situacije.

Gradite odnose na pravih temeljih

Ažurne in obširne informacije v bonitetnem poročilu vam omogočajo, da gradite svoje poslovne odnose na temelju preverjenih dejstev in zaupanju. Je vaš potencialni poslovni partner zanesljiv plačnik ali ima morda blokirane račune? Njegovi prihodki rastejo ali stagnirajo?
S pregledom ključnih podatkov v bonitetnem poročilu si boste v nekaj minutah ustvarili realno sliko o uspešnosti in učinkovitosti določenega podjetja.

Podatki so le klik stran

Bonitetno poročilo, ki ga lahko naročite na poslovnem asistentu Bizi, vsebuje ključne podatke, ki celostno razlagajo poslovno zdravje podjetja (splošni podatki, ključne osebe, TRR-ji in blokade, aktualne objave, insolventnosti, naroki, finančni podatki, grafična analiza finančnih podatkov). Naročnikom je omogočen neomejen prenos bonitetnih poročil. Če niste naročnik, lahko naročite posamezno bonitetno poročilo.