Novice

Nov igralec na slovenskem trgu zlata spreminja pravila igre in nudi promocijsko ponudbo zlatih kovancev in zlatih palic!

Naložba v fizično naložbeno zlato je ena izmed najbolj priljubljenih oblik dolgoročnega varčevanja in zaščite pred inflacijo v Sloveniji, pa tudi v tujini. Zlate palice in zlatnike iščejo vsi vlagatelji – tako premožnejši kot tisti, ki vlagajo skromnejše zneske.

Nov igralec na slovenskem trgu zlata spreminja pravila igre in nudi promocijsko ponudbo zlatih kovancev in zlatih palic!

Razlogi za to so preprosti: naložbeno zlato je oproščeno vseh davkov, je zelo likvidno (enostavno ga je zamenjati za denar), je prenosljivo in enostavno za shranjevanje. Zlato je ob tem tudi zelo donosno, cena zlata v evrih je v zadnjih dvajsetih letih v povprečju rastla za več kot osem odstotkov na letni ravni, kar je bistveno višje od povprečne stopnje inflacije, pa tudi višje od številnih drugih naložb.

672x436 65f17f50f05b5_c2d6b0339af965ed43c1_2_center_zlata.jpeg

Vodilni regionalni trgovec z zlatom je končno v Sloveniji

Nakup naložbenega zlata v fizični obliki se praviloma izvaja pri pooblaščenih trgovcih, specializiranih za prodajo in nakup certificiranih izdelkov. V Sloveniji je bilo tovrstnih trgovcev doslej zelo malo, pred kratkim pa se je na domačem trgu pojavil nov igralec, ki ga že zelo dobro poznajo udeleženci na trgih plemenitih kovin. To je Center Zlata, ki je del znane skupine Saiva Group. Vodilnega regionalnega distributerja zlatih palic in zlatih kovancev v tem delu Evrope že dobro pozna več kot 70 tisoč zadovoljnih uporabnikov njegovih storitev.

Center Zlata je prejšnji mesec odprl svojo novo poslovalnico v Ljubljani. Fizično zlato in srebro je mogoče kupiti tako v pisarni kot tudi preko spletne trgovine z možnostjo stoodstotno zavarovane dostave, ki vam samo v dveh delovnih dneh dostavi proizvod na domači naslov, ob tem pa nudijo tudi brezplačno shranjevanje v varnih in zavarovanih sefih.

Zakaj je Center Zlata odprl svoja vrata v Sloveniji, pojasnjuje direktor Saiva Group Saša Ivanovič:

"Vlagateljem in varčevalcem v Sloveniji želimo ponuditi tisto, kar smo se skozi tridesetletne izkušnje naučili delati najbolje, to je možnost ugodnega in varnega vlaganja v plemenite kovine s kakovostno podporo strankam in številnimi ugodnostmi, ki jih nudimo kot edini ponudnik na trgu. To vključuje možnost brezplačne shrambe zlata in srebra za vse, ki nimate lastnega sefa, stoodstotno zagotovljeno in zavarovano dostavo na dom v nekaj dneh in – kar je najpomembneje – daleč najboljše odkupne in prodajne cene v državi."

672x436 65f17f9d4ada0_5d015e59cd7628faa3ee_3_center_zlata.jpeg

Promocijska ponudba ob otvoritvi – veliki popusti na zlato

Center Zlata ob odprtju ljubljanske poslovalnice in težko pričakovanem prihodu na slovenski trg vsem strankam ponuja zlate palice priznane švicarske kovnice Argor Heraeus po začasno znižanih cenah. Prav tako pa nam podjetje po akcijski ceni ponuja tudi priljubljeni avstrijski zlatnik Dunajski filharmonik.

Center Zlata torej trenutno ponuja daleč najugodnejše pogoje nakupa in prodaje zlatih palic s certifikatom LBMA na domačem trgu, kar bo zagotovo razveselilo marsikaterega kupca. Prav tako je to dobra novica tudi za vse tiste, ki bodo v prihodnjem obdobju želeli svoje zlato ali srebro zamenjati za denar.

Center Zlata v Ljubljani ponuja tudi storitev menjave naložbenih plemenitih kovin za denar. Nakup poteka po najvišji možni ceni, ki se sproti prilagaja borzni ceni, plačilo pa poteka na licu mesta – z gotovino ali na račun. Center Zlata zagotavlja odkup vseh zlatih in srebrnih izdelkov, ne glede na to, kje so bili kupljeni.

672x436 65f17fd66c4dd_3fc7be8178d6dcfd5262_4_center_zlata.jpeg

Mobilna aplikacija za sledenje vrednosti

Da bi svojim strankam omogočili zanesljivo spremljanje vrednosti lastnih zlatih in srebrnih palic ter kovancev v realnem času, Center Zlata ponuja brezplačno mobilno aplikacijo. Aplikacija se uporablja za spremljanje vrednosti portfolija, pa tudi za ustvarjanje obvestil o spremembah cen zlata in srebra ter za spremljanje novic s tega trga.

Ta aplikacija je edinstvena na trgu in je uporabno orodje za vse vlagatelje v plemenite kovine, na Android in iOS naprave pa jo je mogoče popolnoma brezplačno prenesti na povezavi: Aplikacija Center Zlata.

Zaradi vsega naštetega je Center Zlata najbolje ocenjeni trgovec z zlatom in srebrom v regiji z več kot tisoč pozitivnimi ocenami na Googlovih ocenah s povprečno oceno 4,9.

Kako in kje kupiti ter prodati naložbeno zlato in srebro?

Nakup in prodaja zlatih in srebrnih palic ter kovancev je zelo enostaven in hiter postopek. V nasprotju s splošnim mnenjem ni rezerviran samo za najbogatejše državljane, temveč je namenjen vsem, ki želijo ohraniti vrednost svojega premoženja in doseči donosnost naložb.

Odkup naložbenega zlata in srebra lahko opravite v novi poslovalnici Centra Zlata v Ljubljani na naslovu Dunajska 159. Nudijo vam možnost brezplačnega svetovanja osebno, po telefonu in e-pošti. Nakup je mogoč tako v poslovalnici kot tudi na daljavo, v spletni trgovini Centra Zlata, kjer so pregledno navedene odkupne in prodajne cene vseh izdelkov.

Če želite tudi vi zaščititi svoje prihranke pred inflacijo in doseči donos z naložbo v naložbeno zlato – najvarnejšo obliko premoženja –, si oglejte ponudbo Centra Zlata s klikom na povezavo: naložbeno zlato.

Za vsa vprašanja o nakupu ali prodaji smo vam na voljo na telefonski številki 030/500 499 ali preko elektronskega naslova info@centerzlata.com.

*To besedilo je zgolj informativne narave in ne predstavlja naložbenega nasveta.

Naročnik oglasnega sporočila je CENTER ZLATA.